+4733334400 info@kepler.no

Bestill time

PRAKTISK INFORMASJON

LEIEBIL

Hos Kepler kan du få rimelig leiebil fra kr 290,- pr døgn.

Vi har flere moderne småbiler for utleie, dette er ment som en tjeneste til våre kunder, noe som gjenspeiles i den lave prisen. Du kan velge i flere modeller med automat eller manuell giring.

Inkludert i leien er fri km og bompassering i lokale bomstasjoner, drivstoff kommer i tillegg. Bilene leveres med en full tank drivstoff og skal leveres tilbake med full tank.

Røyking og dyr i bilene er ikke tillatt.

NØKKELINNKAST

Nøkkelinnkast finner du på høyre side av hovedinngangen.

BETALING

Vi tar ikke i mot kontanter - kun Bankaxept, Visa og kredittkort. Dersom du ønsker faktura må dette søkes om 2 uker i forveien.

KLAGE

Vi oppfordrer deg til å kontrollere bilen når du henter den, men skulle du mot formodning ikke skulle være fornøyd eller oppdage feil i etterkant, gi beskjed innen 24 timer. Dette for å eliminere evnt skader som kan ha oppstått ved en annen situasjon.

Kepler fotograferer alle biler for å dokumentere bilens tilstand. Vi har også et nært samarbeid med NAF slik at du kan føle deg trygg på en rettferdig og uavhengig saksbehandling.

FORSIKRING

Alle kundebiler er pliktig til å ha gyldig forsikring i henhold til vegtrafikkloven og evt. skader påført av tredjepart vil forsikringen gjelde.

BUSSFORBINDELSER

Det er gode bussforbindelser mellom Tønsberg og Sem. Se mer på VKT.no.

VENTEROM / CAFE

Vi har eget venterom med Internett, dagens aviser, te og kaffe. Det finnes også en café med godt renommé i Sem sentrum.

Fyll ut skjema ...

//