TOTALLEVERANDØR

TOTALLEVERANDØR

Vi leverer kvalitet i toppklasse

FÅ TILBUD OG BESTILL TIME

INNEN BILPLEIE

INNEN BILPLEIE

KEPLER Bilpleie2018-06-04T13:04:53+00:00

En kvalitet som fortjener oppmerksomhet

Ved polering vil vi først vaske bilen grundig, asfalt og bremsestøv blir fjernet før bilen tørkes. Bilen blir deretter polert med vår spesialpolering som har en holdbarhet som gir 3-4 ganger så lang holdbarhet som hos våre konkurrenter. Vinduer og utvendige plastdetaljer blir så vasket og behandlet.

Husk at en polering beskytter lakken, den fjerner ikke riper. Grunnarbeidet før poleringen er derfor meget viktig.

Vi benytter kun anerkjente og utprøvde produkter, og kan derfor garantere et resultat du blir fornøyd med. Våre produkter inneholder ikke silikoner, og det er heller ikke tilsatt oljer som dekker over skavanker i lakken. Disse oljene vil forsvinne etter noen vask, og ripene vil synes igjen. Vi stiller derfor strenge krav til våre leverandører. Så sikre er vi på kvaliteten på resultatet at vi gir deg en 100% fornøyd-garanti!

Bilen blir kvalitetskontrollert før den blir utlevert.

Keplers Luksusbehandling er det beste du kan gi din bil. Vi kan tilby en ekstrem makeover av bilen, eller behandling spesielt tilpasset biler med særskilte behov. Denne prosessen prises på individuelt basis. Dette er en tidkrevende prosess, men gir til gjengjeld det absolutt beste resultatet på markedet. Vår luksusbehandling er et tilbud der vi utøver ekstrem bilpleie, og det vil bli gjort en vurdering av bilens tilstand før vi anbefaler type behandling. Inkludert i denne tjenesten er også lånebil eller hente-/bringetjeneste av bilen. Kontakt oss for ytterligere informasjon!

Desinfisering bør gjøres én gang i året. Det er en operasjon for å motvirke utvikling av bakteriefloraen. Vi benytter en forstøvingsmaskin som sender desinfisjonsvæske som damp gjennom luftekanalene, for maksimal utsletting av bakterier.

Ved ubehagelig lukt i bilen har vi kompetanse på fjerning av røyklukt og annen luktsanering. For allergikere kan vi også tilby ozonbehandling av kupéen, noe som gjør bilen allergifri. Prøv også vår rens av klima- og ventilasjonsanlegg!

Ønsker du å få “nybil”-følelsen tilbake i din gamle bil? Kom innom oss for å se hva vi kan gjøre for bilen din!

Vi behandler både deg og bilen med respekt, du kan føle deg trygg når du leverer bilen til et Kepler senter. Området vårt er videoovervåket hele døgnet.