Antirust

ANTIRUST

ANTIRUST

Beskytt din bil på best mulig måte

FÅ TILBUD OG BESTILL TIMEPRISER
KEPLER Antirust2018-11-17T14:55:48+00:00

Lanolinolje – naturens egen dynamitt mot rust! Sikker og god rustbeskyttelse.

Lanolinoljebasert produkt som gjør dette til det ultimate alternativet for de miljøbeviste, lanolinoljen utvinnes fra dyr med ull og kalles på folkemunne for sauefett. Forskjellige lanolinoljeprodukter har vert brukt rundt hele verden i kampen mot rust siden 1940 tallet gjerne på skip men også i offshoreindustrien på grunn av sine saltvanns bestandige egenskaper.
Corrolan er svært penetrerende og kryper gjerne inn til 12 cm, den trenger også inn i falser etc. og etterlater seg en beskyttende hinne.

Corrolan Base og Penetrator er:

  • En effektiv og rask metode for å stoppe eller bremse rust
  • Er aktiv og penetrerende over lang tid, uten å størkne
  • Har hurtig rustløservirkning
  • Trekker ikke til seg skitt
  • Er svært saltvannsbestandig
  • Miljøvennlig – er løsemiddelfri og har under 1 % VOC. Vår lanolinoljeolje-behandling er «luktfri»(lukter ikke saueull) og vi legger dessuten på to lag, der det ytre laget er ekstra tykt, det betyr at vår behandling holder lenger enn andre oljebehandlinger som er mineralolje/lanolinoljebaserte og bare har bare et tynt lag påført.En behandling tar ca 2 timer og du kan benytte vårt venterom eller en av våre gunstige leiebiler.

Slik utfører vi Corrolan Lanolin Antirustbehandling.

Bilen heises opp og blåses fri for løs skitt med trykkluft. Lanolinoljen trekker inn i eventuelt resterende støv og skitt som ikke går av med trykkluft.

Vi behandler dører og bakluke innvendig.

Rammer, kanaler og traverser behandles innvendig og utvendig.

Plast deksler under bilen demonteres og hele bilens underside påføres Lanolinolje

I vår Lanolinbehandling demonteres ikke hjul og plast innerskjermene men vi sprøyter inn bak disse så godt som mulig.

Etter behandlingen er det helt vanlig at det renner litt lanolinolje fra underkant av dører og panser. Dette kan enkelt tørkes vekk med en myk klut.

Behandlingen tar omtrent to timer. Tiden kan variere noe utfra biltype. Du er velkommen til å vente i vårt venterom hvor vi har kaffe og lesestoff.