Andre tjenester

SMART REPAIR – FOTO – SOLFILM

Smart Repair

Spar inntil 80% på reparasjon av skade


Kepler har Vestfolds lengste erfaring innen Smart Repair, og kan utbedre skader på lakk, karosseri, interiør, lykter og detaljer i skinn, tekstil, plast og vinyl. Vi tilbyr også tradisjonell lakkering og oppretting der det er nødvendig

Med Smart Repair kan du spare inntil 80% i forhold til tradisjonell retting av kosmetiske skader som parkeringsbulker, kantkjørte felger og en stor mengde andre vanlige skader. Med hjelp av PDR (Paintless Dent Remover) opplever vi ofte at vi kan massere ut bulker fra innsiden, der andre operatør har gitt opp og må rette eller lakkere. På mindre lakkskader kan vi benytte Spot Paint, hvor vi benytter lakk fra verdens største produsenter som gir et sømløst resultat. På denne måten beholder du garantien, sparer miljøet og lommeboken.

Hos Kepler får du eksperthjelp og gratis befaring, for å komme frem til den beste løsningen for akkurat din bil. Hos oss kan du være sikker på at din bil er i trygge hender!

Kepler Bilservice er godkjent av Statens Vegvesen.

Vi utfører reparasjoner på

  • Bulk uten lakkskade (PDR)
  • Lakkskade (Spot Paint)
  • Lyktfornyelse
  • Kantkjørt felg

Kom innom oss for en gratis befaring eller bestill time her!

AC service

Nytt liv til ditt klimaanlegg


Visste du at du mister gass sakte men sikkert, og at det er derfor klimaanlegget ikke klarer å holde det like kaldt? Bestill Air Condition service nå, så er du klar når varmen setter inn.

Kanskje har ditt Air Condition anlegg sluttet å blåse kaldt? Da er det på tide å fylle på Air Condition gass. Vi fyller ditt anlegg i henhold til anbefalinger fra leverandøren. Når vi fyller ditt Air Condition anlegg, trykktester vi alltid systemet, og kontrollerer manuelt for lekkasje med UV-lys. Dersom det er en lekkasje på ditt klimaanlegg informerer vi deg om dette og anbefaler reparasjon. Gass er inkludert.

Rens av klimaanlegg

Fjern vond og innestengt lukt


Om du har vasket bilens interiør men enda ikke får bort uønsket lukt, sitter antagelig problemet i klimaanlegget. Det er her luften blir forurenset og diverse vond lukt oppstår.

Vi tilbyr både komplett klimaanlegg rens og filterbytte for klimaanlegg.

Bestill vår Air Condition service nedenfor dersom klimaanlegget ikke lenger blåser kaldt. Kombiner klimarens og Air Condition service for et optimalt inneklima i din bil!

Studiofotografering

Vis bilen fra sin aller beste side


Hos Kepler får du profesjonell fotografering og redigering fra bilentusiaster med øye for detaljer. Vi leverer 15+ ferdig redigerte bilder av hele din bil og dens viktige detaljer. Gode bilder av din bil er vesentlig ved salg, og gjør en stor forskjell på både interesse og pris. Mange ønsker også kule bilder av sin bil til eget bruk, og vi leverer derfor derfor bildene i ditt ønsket format, for eksempel til finn.no.

Ved bilder til salg anbefaler vi fotografering i kombinasjon med salgsklargjøring for optimalt resultat.

Location foto

Vi tilbyr også bilfotopakke på ønsket location, levert i reklame kvalitet. Supert for tøffe bilder av bil og til profesjonell bruk. Kontakt oss for bestilling av fotografering på location.

Hos oss får du fotografi fra bilentusiaster som vet hva som skal til, og som kan det å trekke frem bilens beste sider og egenskaper.

Leiebil

Vi har moderne og rimelige leiebiler


Har du behov for leiebil mens bilen din er inne til behandling? Vi har både store og små biler tilgjengelig for utleie. Det er enkelt å levere bil hos oss, og det er like enkelt å kjøre av gårde i en moderne leiebil.

Leiebil hos oss inkluderer fri km i den perioden du leier. Bompasseringer og parkering kommer i tillegg. Egenandel ved forsikringsskade er på kr. 12.000,-.

Vi har både personbiler og vare/kassebil til utleie.

Leie av bil forutsetter bestilling av behandling hos oss. Merk av for leiebil i skjemaet sammen med bestillingen din.