Andre tjenester

SMART REPAIR – FOTO – SOLFILM

Smart Repair

Spar inntil 80% på reparasjon av skade


Med Smart Repair kan du spare inntil 80% i forhold til tradisjonell retting av kosmetiske skader som parkeringsbulker, kantkjørte felger og en stor mengde andre vanlige skader. Med hjelp av PDR (Paintless Dent Remover) opplever vi ofte at vi kan massere ut bulker fra innsiden, der andre operatør har gitt opp og må rette eller lakkere. På mindre lakkskader kan vi benytte Spot Paint, hvor vi benytter lakk fra verdens største produsenter som gir et sømløst resultat. På denne måten beholder du garantien, sparer miljøet og lommeboken.

Hvis Smart Repair ikke er egnet for ditt tilfelle, utfører vi også tradisjonell retting og lakkering. Besøk oss gjerne for en gratis befaring og oppdag hvor mye du kan spare.

AC service

Nytt liv til ditt klimaanlegg


Med vår Air Condition service kan du sikre at du er forberedt når varmen kommer. Hvis klimaanlegget ditt ikke lenger blåser kald luft, er det på tide å fylle på Air Condition gass. Våre erfarne teknikere utfører påfyllingen i samsvar med produsentens anbefalinger. Vi utfører også en trykktest og manuell lekkasjesjekk med sporingsmiddel og UV-lys. Hvis vi oppdager en lekkasje, vil vi informere deg og gi anbefalinger for reparasjon. Gass er inkludert i vår service.

Bestill vår Air Condition service i dag og nyt en kjølig og komfortabel kjøreopplevelse.

Rens av klimaanlegg

Fjern vond og innestengt lukt


Har du vasket bilens interiør, men sliter fortsatt med uønsket lukt? Da kan problemet ligge i klimaanlegget. Det er her luften forurenses, og forskjellige ubehagelige lukter kan oppstå.

Vi tilbyr komplett rens av klimaanlegg og filterbytte for å løse dette problemet. Våre tjenester sikrer frisk og ren luft i bilen din. Ta kontakt med oss i dag for å få en behagelig kjøreopplevelse uten plagsom lukt.

Studiofotografering

Vis bilen fra sin aller beste side


Hos Kepler Bilservice får du profesjonell fotografering og redigering av bilder i høy kvalitet. Våre bilentusiaster har et skarpt øye for detaljer og leverer ca. 15 ferdig redigerte bilder som fremhever din bil og dens viktige detaljer. Vi forstår viktigheten av gode bilder ved salg, da de kan gjøre en betydelig forskjell i både interesse og pris. Enten du trenger bilder til salg eller ønsker kule bilder av din bil til personlig bruk, tilbyr vi bildene i ditt ønskede format, for eksempel til bruk på finn.no.

For optimalt resultat anbefaler vi å kombinere fotograferingen med vår salgsklargjøringstjeneste.

Leiebil

Vi har moderne og rimelige leiebiler


Har du behov for leiebil mens bilen din er inne til behandling? Vi har både store og små biler tilgjengelig for utleie. Det er enkelt å levere bil hos oss, og det er like enkelt å kjøre av gårde i en moderne leiebil.

Leiebil hos oss inkluderer fri km i den perioden du leier. Bompasseringer og parkering kommer i tillegg. Egenandel ved forsikringsskade er på kr. 12.000,-.

Vi har både personbiler og vare/kassebil til utleie.

Leie av bil forutsetter bestilling av behandling hos oss. Merk av for leiebil i skjemaet sammen med bestillingen din.