Artikler

Innlevering av leasing bil

6. juli 2023

 

Å lease en bil har blitt en stadig mer populær måte å eie bil på, med fordeler som forutsigbare kostnader og enkel bilhold. Men når leasingperioden nærmer seg slutten, er det mange som får seg en uhyggelig overraskelse. Hvordan kan du klargjøre bilen for innlevering og samtidig spare kostnader? 

 

  

Mange får seg en overaskelse over hva som defineres som unormal slitasje.  

Med vår lange erfaring innen bilpleie og utbedring av småskader, er vi dedikert til å hjelpe både privatpersoner og bedrifter med å spare penger før innlevering. Vår Leasing Innleverings tjeneste inkluderer grundig rengjøring av bilen før innlevering, samt en omfattende kontroll av interiøret, eksteriøret og understellet. Vi jobber etter retningslinjene til Norsk Bilbransjeforbund for Leasing Innlevering, og vi er eksperter på å identifisere og utbedre små lakkskader som riper, etsemerker og annen unormal slitasje til en langt rimeligere pris enn de fleste atkører i leasing bransjen. 

Det kan være store summer å spare i forkant av innlevering. 

Våre metoder innebærer bl.a. sliping av lakken for å fjerne skader der det er mulig. I tilfeller der dette ikke er tilstrekkelig, gir vi tilbud på å utbedre småskader og eventuelle avvik med Smart Repair. Dette er en kostnadseffektiv metode som ofte kan spare deg opptil 80% av kostnadene sammenlignet med å levere inn bilen direkte til forhandleren. Vi gir alltid tilbud på utbedring av slike skader, slik at du kan levere tilbake bilen i godkjent tilstand samtidig som du sparer lommeboken for unødvendige kostnader. 

Kepler Bilservice har lang erfaring med klargjøring av biler ved leasinginnlevering, og vi har hjulpet både privatpersoner, bedrifter og forhandlere i Vestfold-området i en årrekke. Vi vet nøyaktig hva som kreves for å unngå ubehagelige overraskelser ved innlevering og samtidig spare penger på utbedring av skader. Hos oss kan du være trygg på at du får den rette veiledningen for deg og din bil. 

Ikke la innleveringen av bilen din etter endt leasingperiode bli en unødvendig dyr affære. Kontakt Kepler Bilservice i dag og la oss hjelpe deg med å klargjøre bilen din for innlevering på en kostnadseffektiv måte. 

Arkiv