Vi gjør hverdagen enklere for bedrifter!

Er du forhandler eller bedriftskunde? Da gjør Kepler Bilservice hverdagen enklere for deg! Vi tilbyr gode avtaler og fleksible løsninger for alle typer forhandlere og bedrifter!

Kepler tilpasser tjenester til bilforhandlere i hele Vestfold! Vi kan utplassere personell, eller ta med kjøretøyet til vårt senter. Hos oss kan vi skreddersy tilbud spesielt tilpasset ditt behov , bilglass, bilkosmetisk klarkjøring, lakkering – alt på samme sted og på samme faktura. Enkelt og oversiktlig – vi har avtaler med en rekke bedrifter, og skreddersyr løsninger som passer akkurat til din bedrift. Vi garanterer en bedre løsning enn hva du har nå, ring oss for en uforpliktende bilprat i dag!

Skreddersydde løsninger

Faktura pr. post

Hente- og bringetjenester

God profilering

Firmabiler er ofte godt synlige, representerer og er bedriftens ansikt utad i trafikken. Det er god økonomi i ren bil, få maksimalt utbytte av bedriftens profilering med våre tjenester. Dette skaper også et godt brukermiljø for sjåføren.

Har din bedrift fokus på miljøet?

Kepler Bilservice benytter teknikker og produkter som er revolusjonerende på sitt område. Uten giftig eller miljøskadelig utslipp innen vask, rens og lakkbehandling kan ingen slå oss på miljø!