Komplette
pakker

Spesielle pakker for spesielle behov

 

Salgsklargjøring

Få mer for bruktbilen din!


For å tiltrekke oppmerksomhet i bruktbilmarkedet og sikre en vellykket salgsprosess, er det avgjørende at bilen er i toppstand for den nye eieren. Hos Kepler Bilservice sørger vi for en grundig innvendig rengjøring som fjerner smuss og flekker, og gir interiøret en strålende fremtoning. Utvendig rengjøring, detaljert finpuss og polering sikrer at bilen skinner og fremstår som attraktiv.

Vårt dedikerte team av profesjonelle bilpleiere vet hvordan de kan tilføre det lille ekstra for å få bilen til å stå frem i sitt beste lys. Vi tilbyr også skreddersydd studiofotografering som passer perfekt til bruktbilannonser. Ta kontakt med oss i dag for å gjøre bilen klar for salg og tiltrekke potensielle kjøpere.

Leasingbil klargjøring

Gjennomgang før innlevering


En omfattende gjennomgang av din leasingbil før du leverer den tilbake er avgjørende for å redusere kostnader og gi deg trygghet i møte med forhandleren. Hos Kepler Bilservice tilbyr vi en grundig innvendig og utvendig rengjøring, etterfulgt av en detaljert inspeksjon i samsvar med Norsk Bilbransjeforbunds standard for leasing innlevering. Eventuelle riper eller merker i lakken vil bli slipet ned og utbedret der mulig, før vi gir deg en sluttrapport med potensielle avvik.

Vi vil også gi deg anbefalinger og tilbud om kostnadseffektive Smart Repair løsninger på potensielle avvik. Ta kontakt med oss i dag for å sikre en smidig og bekymringsfri leasing innlevering.

Innvendig og utvendig vask 


Få en ren og pen bil både innvendig og utvendig med vår profesjonelle bilvaskepakke.

Bilen din vaskes grundig utvendig med avfetting og bilsjampo for effektiv fjerning av asfaltflekker, bremsestøv og veisalt. Deretter støvsuges det innvendig og interiør og vinduer vaskes.

Salt og asfaltsporer er med på å starte rustprosessen på din bil. Derfor er det viktig at du vedlikeholder bilen jevnlig, for å bevare sikkerhet og annenhåndsverdi.