Komplette
pakker

Spesielle pakker for spesielle behov

 

Salgsklargjøring

Få mer for bruktbilen din!

Oppnå høyere salgspris med komplett innvendig og utvendig salgsklargjøring – Kan kombineres med profesjonell studiofotografering!

Salgsklargjøring er for deg som vil selge bilen din og oppnå best mulig salgspris, samt få et så raskt salg som mulig. Vi vasker bilen din grundig utvendig og innvendig, under dører, dørhengsler motor og motorrom, vi fjerner asfalt og flyvestøv og gir den en grundig polering.

Vår påstand er at du kan oppnå en høyere pris og et raskere salg med vår salgklargjøring.

Kombiner med Keplers studiofotografering for det optimale salgsresultatet. Vi leverer proffe bilder av bilen din og alle dens viktige detaljer i ditt ønskede format, f.eks. tilpasset finn.no.

Leasingbil

Gjennomgang før innlevering

Er du redd for å få store uventede utgifter når du skal levere inn leasingbilen din?

Det er utarbeidet en standard for hva som man må regne som påkost etter endt periode. Vi vet hva du vil få mangel på, og vi kan hjelpe deg å gjøre innleveringen så smertefri som mulig. Vi sjekker kun det kosmetiske, ikke det tekniske.

Vi foretar en innleveringsvask, der vi vasker bilen utvendig og innvendig. Dette er ikke en grundig vask. Vi kontrollerer deretter lakken, og fjerner alle riper som vil gå som unormal slitasje*

NB! Dersom ripene ikke kan fjernes med vår teknikk, vil vi gi deg et tilbud på utbedring av skaden, fortrinnsvis ved hjelp av Smart Repair. De fleste småriper vil kunne bli utbedret med denne teknikken, og du kan spare tusenvis av kroner!

– Lakken blir grundig kontrollert, og riper slipes ned/bort
– Interiøret blir grundig kontrollert, der riper i interiøret slipes bort

Tilbud på utarbeiding av skader følger med. Du vil også få med materiell som viser til standarden som er utarbeidet.

Komplett vask

Pakke med innvendig og utvendig vask

Få en ren og pen bil både innvendig og utvendig med vår profesjonelle bilvaskepakke.

Bilen din vaskes grundig utvendig med avfetting og bilsjampo for effektiv fjerning av asfaltflekker, bremsestøv og veisalt. Deretter støvsuges det innvendig og interiør og vinduer vaskes.

Salt og asfaltsporer er med på å starte rustprosessen på din bil. Derfor er det viktig at du vedlikeholder bilen jevnlig, for å bevare sikkerhet og annenhåndsverdi.

Vask og innvendig rens

Ren bil med komplett vask og innvendig rens

En godt vedlikeholdt bil gir ikke bare en god følelse, det er også vesentlig for å forlenge levetiden på din bil. Vi har proffe midler til å takle enhver utfordring, og har redskap og erfaring til å komme til på steder de fleste ikke tenker på. Med en komplett vask og innvendig rens får du et resultat som minner om da bilen rullet ut fra fabrikken.

Ved ekstra krevende tilfeller tilbyr vi også seterens, skinnbehandling og komplett innvendig dyprens.

Se også vår Air Condition service og rens av klimaanlegg for et optimalt inneklima!

Nybilfølelse

På Kepler har vi lang erfaring med klargjøring for bilforhandlere og import. Vi vet hvor viktige de små detaljene er, og hos oss får du garantert et proft resultat og følelsen av nybil. Dersom ditt interiør krever ytterligere behandlinger, kommer vi selvfølgelig med en anbefaling.