E18 Skadesenter

Vårt skadesenter er et godkjent opprettingsverksted

Forsikringsskader

Har du vært uheldig og fått en skade på bilen eller usikker på om det lønner seg å bruke forsikringen? Vi gir deg råd om hva som vil lønne seg. Vi er godkjente til å ta alle typer skader og kan arbeide for alle forsikringsselskaper. Alle større skader takserer vi via DBS systemet, vi hjelper deg med forsikringspapirene, gratis uforpliktende takst.

Smart Repair

PDR (Paintless Dent Removal) betyr retting av bulker der lakken ikke er sprukket eller ødelagt. Vi opplever stadig at bulker som ikke lar seg rette med denne teknikken blir fikset av en av våre teknikere, skarpe bulker, bulker over knekker og store skader klarer vi å rette med denne teknikken og det er da det blir store penger å spare, ja faktisk helt opp til 80% lavere pris enn ved tradisjonelle metoder.

Spot Paint

Det betyr at vi kan lakkere et mindre område på bilen din uten at det syntes etterpå, vi benytter lakk fra en av verdens største produsenter og vil således ikke påvirke garantien på lakken din. Ved å benytte denne metoden vil du spare penger, tid og miljøet. Har du sprukket støtfanger eller skader på ikke lakkerte deler så kan dette også repareres på en enkel og rimelig metode.

KAN DENNE SKADEN TAS PÅ FORSIKRINGEN?

Ja, så lenge din forsikring har riktig dekning. Ring ditt forsikringsselskap dersom du ikke vet.

Har du full kasko, er du fullforsikret og alle uhell vil bli dekket.

Har du delkasko, gjelder kun brann- og tyveri-skader.

Har du kun ansvar og er skyld i skaden selv, dekkes ikke denne av forsikringen.

Har du kun ansvar og IKKE er skyld i skaden, gjelder motparts forsikring og er mest sannsynlig dekket.

GRATIS TAKSERING (08-16)

Vi utfører gratis skadetaksering for private og forsikringsselskaper.