Lakkforsegling

PRAKTISK INFORMASJON

PRAKTISK INFORMASJON

Velg tema

FAQ2018-10-25T12:49:14+00:00

Hos Kepler kan du få rimelig leiebil fra kr 290,- pr døgn. Vi har flere moderne småbiler for utleie, dette er ment som en tjeneste til våre kunder, noe som gjenspeiles i den lave prisen. Du kan velge i flere modeller med automat eller manuell giring. Inkludert i leien er fri km og bompassering i lokale bomstasjoner, drivstoff kommer i tillegg. Bilene leveres med en full tank drivstoff og skal leveres tilbake med full tank. Røyking og dyr i bilene er ikke tillatt.

Nøkkelinnkast finner du i døren ved siden av colaautomaten.

Vi tar ikke i mot kontanter – kun Bankaxept, Visa og kredittkort. Dersom du ønsker faktura må dette søkes om 2 uker i forveien.

Vi oppfordrer deg til å kontrollere bilen når du henter den, men skulle du mot formodning ikke skulle være fornøyd eller oppdage feil i etterkant, gi beskjed innen 24 timer. Dette for å eliminere evnt skader som kan ha oppstått ved en annen situasjon. Kepler fotograferer alle biler for å dokumentere bilens tilstand. Vi har også et nært samarbeid med NAF slik at du kan føle deg trygg på en rettferdig og uavhengig saksbehandling.

Alle kundebiler er pliktig til å ha gyldig forsikring i henhold til vegtrafikkloven og evt. skader påført av tredjepart vil forsikringen gjelde.

Det er gode bussforbindelser mellom Tønsberg og Sem. Se mer på VKT.no.

Vi har eget venterom med internett, kaffe, TV og avis

Gratis taksering mens du venter

Ja, så lenge din forsikring har riktig dekning. Ring ditt forsikringsselskap dersom du ikke vet.

Har du full kasko, er du fullforsikret og alle uhell vil bli dekket.

Har du delkasko, gjelder kun brann- og tyveri-skader.

Har du kun ansvar og er skyld i skaden selv, dekkes ikke denne av forsikringen.

Har du kun ansvar og IKKE er skyld i skaden, gjelder motparts forsikring og er mest sannsynlig dekket.

Det er vårt skadesenter E18 skadesenter AS som har avtale med forsikringsselskapene, det er derfor viktig at du oppgir dette navnet og ikke Kepler AS.

Det lønner seg å være medlem og hos oss kan vi gi blant annet 12% rabatt på Spot Lakk.

Vi oppfyller strenge krav til arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk. Dette dokumenteres med et eget gyldig miljøfyrtårnsertifikat som er påført gydlighetsperiode.

Skulle du mot formodning ikke være fornøyd med utført arbeid, ber vi deg ta kontakt med oss så raskt som mulig, og senest innen 24 timer. Dette er for å eliminere eventuelle andre kilder til skader, feil eller andre mangler. Ved tvister benytter vi NAF som uavhengig part, dette for at du skal stole på at bilen blir ivaretatt på beste måte. Skulle det vise seg at Kepler Bilservice er skyld i skaden, retter vi naturligvis opp skaden og dekker alle utgifter hos NAF.

Vårt område er TV-overvåket 24/7, for din sikkerhet!

Hos oss er ingen kunder for små, ei heller for store. Vi benytter oss utelukkende av de beste produkter fra de mest anerkjente produsenter, og dette gjenspeiler seg i våre omfattende garantier.

Kepler har drevet bilpleie siden 2004, og målsetningen var å tilpasse oss kundens behov med service og kunnskap, og det er den fortsatt! Vi skal selvfølgelig også fortsette å levere kvalitet i absolutt toppklasse.

Sammen med deg som kunde skal vi fornye og utvikle oss kontinuerlig, 100% fornøyde kunder er det vi kan best! Vår ambisjon er å være markedets beste leverandør, både på pris og kvalitet. Det skal være hyggelig å oss, og du skal føle deg trygg på at bilen din er i de beste hender, uavhengig av hvilken tjeneste du velger å få utført.

VI GJØR HVERDAGEN ENKLERE FOR BEDRIFTER!

Er du forhandler eller bedriftskunde? Da gjør Kepler Bilservice hverdagen enklere for deg! Vi tilbyr gode avtaler og fleksible løsninger for alle typer forhandlere og bedrifter!

Kepler tilpasser tjenester til bilforhandlere i hele Vestfold! Vi kan utplassere personell, eller ta med kjøretøyet til vårt senter. Hos oss kan vi skreddersy tilbud spesielt tilpasset ditt behov , bilglass, bilkosmetisk klarkjøring, lakkering – alt på samme sted og på samme faktura. Enkelt og oversiktlig – vi har avtaler med en rekke bedrifter, og skreddersyr løsninger som passer akkurat til din bedrift. Vi garanterer en bedre løsning enn hva du har nå, ring oss for en uforpliktende bilprat i dag!

Skreddersydde løsninger

Faktura pr. post

Hente- og bringetjenester

GOD PROFILERING

Firmabiler er ofte godt synlige, representerer og er bedriftens ansikt utad i trafikken. Det er god økonomi i ren bil, få maksimalt utbytte av bedriftens profilering med våre tjenester. Dette skaper også et godt brukermiljø for sjåføren.

HAR DIN BEDRIFT FOKUS PÅ MILJØET?

Kepler Bilservice benytter teknikker og produkter som er revolusjonerende på sitt område. Uten giftig eller miljøskadelig utslipp innen vask, rens og lakkbehandling kan ingen slå oss på miljø!