En ren bil er en bil som varer lenger

Innvendig
bilpleie

For et godt innemiljø i bilen

 

Innvendig vask

Skinnende rent interiør gjort profesjonelt

Et skinnende rent interiør er vel så viktig som utvendig vedlikehold – det er tross alt her du tilbringer tiden i bilen din. Vi har proffe midler til å takle enhver utfordring, og har redskap og erfaring til å komme til på steder de fleste ikke tenker på. Med en profesjonell vask av interiør og detaljer får du et resultat som minner om da bilen rullet ut fra fabrikken.

Ved ekstra krevende tilfeller tilbyr vi også seterens, skinnbehandling og komplett innvendig dyprens.

Se også vår Air Condition service og rens av klimaanlegg for et optimalt inneklima!

 

Nybilfølelsen
På Kepler har vi lang erfaring med klargjøring for bilforhandlere og import. Vi vet hvor viktige de små detaljene er, og hos oss får du garantert et proft resultat og følelsen av nybil. Dersom ditt interiør krever ytterligere behandlinger, kommer vi selvfølgelig med en anbefaling.
 
Hold bilen ren og pen så holder den lenger. Og hva er vel bedre enn en nyvasket bil?

Resultat av en bruktbil som har fått behandlet interiøret hos oss

Skinnbehandling

Forleng levetiden på skinninteriøret

Få tilbake nybilfølelsen med behandling og impregnering av skinninteriør.

Jevnlig vedlikehold av skinn er viktig for levetiden på dine seter,. Vi hjelper deg med å utføre jobben, eller du får både produkter og gode råd i vår butikk.

Vi anbefaler vedlikeholdprodukter for skinninteriør etter behandling hos oss, så du selv enkelt kan ta vare på de mest utsatte områdene med proffprodukter.

Rens av klimaanlegg

Fjern vond og innestengt lukt

Om du har vasket bilens interiør men enda ikke får bort uønsket lukt, sitter antagelig problemet i klimaanlegget. Det er her luften blir forurenset og diverse vond lukt oppstår.

Vi tilbyr både komplett klimaanlegg rens og filterbytte for klimaanlegg.

Bestill vår Air Condition service nedenfor dersom klimaanlegget ikke lenger blåser kaldt. Kombiner klimarens og Air Condition service for et optimalt inneklima i din bil!

AC service

Nytt liv til ditt klimaanlegg

 

Nå til kampanjepris!

Visste du at du mister gass sakte men sikkert, og at det er derfor klimaanlegget ikke klarer å holde det like kaldt? Bestill Air Condition service nå, så er du klar når varmen setter inn.

Kanskje har ditt Air Condition anlegg sluttet å blåse kaldt? Da er det på tide å fylle på Air Condition gass. Vi fyller ditt anlegg i henhold til anbefalinger fra leverandøren. Når vi fyller ditt Air Condition anlegg, trykktester vi alltid systemet, og kontrollerer manuelt for lekkasje med UV-lys. Dersom det er en lekkasje på ditt klimaanlegg informerer vi deg om dette og anbefaler reparasjon.

 
Bestille time    X
    CONTACT US