Lakkering og skade

Uansett hva du trenger av kosmetisk reparasjon, kan vi hjelpe deg! Ved skade vil vi alltid tilby deg det alternativet som passer best, hos oss trenger du ikke betale mer enn nødvendig. Vi utfører gratis taksering!

SMART REPAIR og PDR

Vi opplever stadig at våre teknikere klarer å rette bulker uten lakkskade der andre har gitt opp. Parkeringsbulker repareres enkelt og rimelig hos oss. Vår ekspertise og erfaring med Smart Repair gjør at vi ofte kan levere et perfekt resultat der man ellers måtte rette og lakkére.

FOR LOMMEBOK OG MILJØ

Ved mindre skader kan du med fordel velge Smart Repair og PDR (Paintless Dent Removal). Vi har Vestfolds lengste erfaring innen Smart Repair, og kan utbedre skader på lakk, karosseri, interiør og detaljer i skinn, tekstil, plast og vinyl. Dette er også et miljøvennlig alternativ fremfor tradisjonell reparasjon!

Bilen blir grundig kvalitetskontrollert før den blir utlevert.

Spar både miljøet og inntil 80% på å velge Smart Repair!

SPOT PAINT

Ved mindre lakkskader kan vi lakkere på det spesifikke området uten at det synes etterpå. Vi benytter lakk fra en av verdens største produsenter, og reparasjonen vil derfor ikke påvirke garantien på lakken din. Ved å benytte Spot Paint vil du spare både tid, penger og miljøet! Vi kan i tillegg reparere sprukne støtfangere og skader på ikke-lakkerte deler.

LAKKERING

Har du behov for lakkering av deler, eller en hel bil? Kom til oss, vi tar på oss alt av lakkeringsjobber! Velger du lakkering hos Kepler, kan du være sikker på et perfekt resultat du vil bli fornøyd med – uansett størrelse på arbeidet!
Vi har lang erfaring innen lakk og lakkering, og det er trygt å velge oss til alle typer lakkeringsjobber! Vi legger stolthet i vårt resultat, og du kan være sikker på at alt arbeid blir utført på beste måte. Alt arbeid blir grundig kvalitetskontrollert før det forlater våre lokaler.

Alle lakkeringsjobber utført hos oss blir gjort i henhold til Norsk Standard, og kundens behov og ønsker. Vi har tilgang til alle lakkoder, og kan også utføre fargescanning.

Vi lakkerer for flere bilforhandlere i vårt område, i tillegg til forsikringsselskap, næringsdrivende og private aktører.

Dersom du har en brukt del du ønsker å få lakkert, er fremgangsmåten følgende:

Delen slipes ned, og blir deretter påsprøytet grunningsfiller for å gi lakken god vedheft, samt å jevne ut små ujevnheter. Etter herding mattes overflaten ned og vaskes ren med en spesialklut for å fjerne evt. rester og støvpartikler.

Ved mindre skader vil du alltid få tilbud om spotlakkering/Smart Repair der det lar seg gjøre. Dette gir en økonomisk gevinst såvel som en miljøvennlig gevinst. Vi vurderer skadene sammen med deg, og utfører alt arbeid som avtalt og til avtalt tid!