Lakk &
beskyttelse

Ta vare på lakken med våre lakkforseglinger.
For økt eierglede og enklere bilhold.

Lakkbeskyttelse

Lakkbeskyttelse er avgjørende for å opprettholde bilens utseende og verdi. Hos Kepler Bilservice tilbyr vi effektive alternativer for lakkbehandling som tar hånd om de ytre påkjenningene bilen din utsettes for.

Kjemikalier, saltrester, bremsestøv og andre eksterne faktorer kan forårsake betydelig slitasje på bilens lakk. Over tid kan disse elementene faktisk etse seg inn i lakkens overflate og forårsake alvorlige skader.

Vi har utviklet spesialiserte lakkbeskyttelsesbehandlinger for å gi en ekstra beskyttende barriere. Våre behandlinger skaper en usynlig hinne som forsegler lakkens overflate, og reduserer dermed risikoen for korrosjon og skader. Bilen bør behandles allerede fra den er ny.

Evershine Graphene er vår aller hardeste lakkbeskyttelse. 

Evershine Graphene

Den aller hardeste lakkforseglingen


Dersom du er ute etter den kraftigste og mest slitesterke keramiske lakkbeskyttelsen på markedet, er Evershine Graphene alternativet for deg!

Grafénbasert keramisk lakkforsegling. Bilens overflater renses for forurensning for å forebygge rustangrep, og gjennomgår grundig lakkrens og polering i tre steg for å få frem best mulig overflate å forsegle. Grafén er det hardeste og tynneste materialet som noensinne er laget, og er med å gjøre dette til den keramisk coatingen for deg som er ekstra opptatt av å holde bilen så fin som mulig å mange år.

 • Glassklar finish og best glans
 • Ekstrem vannperling og enklest vask
 • Beskytter mot UV stråling, etseskader, veisalt og metallpartikler
 • Over dobbelt så hard overflate som vanlig klarlakk
 • 6 års garanti *

* De fleste lakkprodusenter krever en årlig kontrollvask for at lakkgarantien skal gjelde. Dette i henhold til bilprodusentenes krav til minimum vedlikehold. Sjekk din instruksjonsmanual hvis du er i tvil. Vårt serviceprogram ivaretar dette på en fullstendig måte.

Evershine Ultima er kåret til Best i Test av KIWA Teknologiske Institutt sammenlignet med tilsvarende produkter. 

Evershine Ultima

Testvinneren – dokumentert effekt!


Tradisjonell keramisk lakkforsegling. Bilens overflater renses for forurensning for å forebygge rustangrep, og gjennomgår grundig lakkrens og polering i tre steg for å få frem best mulig overflate å forsegle. Coatingen er kåret til best i test hos KIWA Norge og er for deg som ønsker blank bil og enkelt renhold i mange år.

 • Høyere og mer langvarig glans
 • Høyere vannperling og enda enklere vask
 • Beskytter mot UV stråling, etseskader, veisalt og metallpartikler
 • 6 års garanti *

* De fleste lakkprodusenter krever en årlig kontrollvask for at lakkgarantien skal gjelde. Dette i henhold til bilprodusentenes krav til minimum vedlikehold. Sjekk din instruksjonsmanual hvis du er i tvil. Vårt serviceprogram ivaretar dette på en fullstendig måte.

Kepler Lakkbeskyttelse er vår egen voksbaserte beskyttelse som dekker behov for årlig vedlikehold. 

Kepler lakkbeskyttelse

Best innen syntetisk lakkforsegling


Tradisjonell voksbasert lakkbeskyttelse. Bilens overflater renses for forurensning for å forebygge rustangrep, og gjennomgår en-stegs polering for å fjerne normal slitasje før beskyttelsen påføres. Denne tjenesten inneholder det du trenger av årlig vedlikehold i henhold til de fleste bilprodusenters anbefalinger.

 • Økt glans
 • God vannperling og enkel vask
 • Beskytter mot UV stråling, etseskader, veisalt og metallpartikler
 • Ett års holdbarhet ved normal bruk

Evershine Kontrollvask er årlig etterbehandling for Evershine keramisk forsegling.

Evershine kontrollvask

For deg med keramisk lakkbeskyttelse


Evershine Kontrollvask er den årlige etterbehandlingen som følger Evershine keramisk forsegling. Med fokus på grundighet utfører vi en omfattende vask av bilen, sliper ned forurensninger i lakken og påfører et nytt keramisk toppbelegg. Vi går også nøye over lakken og forseglingen for å kontrollere tilstanden og tar hånd om eventuelle småriper som har oppstått i løpet av året. Velg kontrollvask for å holde din bil i topp stand og bevare den keramiske forseglingen i lang tid.

Kepler leverer både beskyttelsesfolie og solfilm. Spør oss gjerne om du lurer på noe!