Lakk &
beskyttelse

Ta vare på lakken med våre lakkforseglinger.
For økt eierglede og enklere bilhold.

Grafénbasert lakkbeskyttelse er det aller mest moderne du kan få kjøpt i dag.

Evershine Graphene

Den aller hardeste lakkforseglingen

Kampanje – spar over 30%


Dersom du er ute etter den kraftigste og mest slitesterke keramiske lakkbeskyttelsen på markedet, er Evershine Graphene alternativet for deg!

Evershine Graphene er lakkforsegling der nanoteknologi møter et av verdens hardeste materialer. Resultatet er en ekstremt hard og slitesterk overflate, som er glattere og gir en høyere lotuseffekt. Evershine Graphene har markedets høyeste innhold av virkestoffer, og er det beste alternativet når du vil ta ekstra godt vare på lakken, og kun det beste er godt nok.

Evershine Graphene leveres med et 6 års garantisystem.

I laboratorietest gjennomført av KIWA Teknologisk Institutt oppnådde Evershine Ultima best resultat av samtlige tilsvarende produkter i testen, både på vannavstøting og motstandsdyktighet mot slitasje.

Evershine Ultima

Testvinneren – dokumentert effekt!


Evershine Ultima beskytter lakken på din bil ved å danne en svært motstandsdyktig hydrofobisk overflate, samtidig som den gir en uslåelig dyp glans og glassklar finish. Den speilblanke overflaten gir deg maksimal beskyttelse mot riper, steinsprut, skadelig UV-stråling og andre utvendige påkjenninger.

Når bilen behandles med Evershine vil nanoteknologiske komponenter trenge inn i lakkens porer, og danne et høyresistent lag med hardhet på 9H, noe som tilsvarer et hardhetsnivå et sted mellom safir og diamant. Lakkbeskyttelse fra Evershine har også en iboende og selvrensende effekt, noe som gjør at vask og vedlikehold av din bil vil blir mye enklere og mer effektiv.

Bestill Evershine lakkforsegling til bilen idag for maksimal beskyttelse av overflate, farge og glans!

Vår spesielt utvalgte syntetiske lakkbeskyttelse gir deg et helprofesjonelt resultat med forlenget glans og god holdbarhet.

Kepler lakkbeskyttelse

Best innen syntetisk lakkforsegling


Keplers egen lakkbeskyttelse er en tradisjonell syntetisk forsegling som beskytter lakken din i opptil ett år. Med vår behandling får du det beste innen syntetisk lakkbeskyttelse, som fungerer ved at titusenvis av nanopartikler danner et sterkt beskyttende hydrofobisk lag som i tillegg gir dybde, glans og god holdbarhet.

For å oppnå det beste mulig resultatet vasker vi bilen din med profesjonelle midler. Deretter poleres bilen din blank med riktige midler, deretter påføres lakkforseglingen. På denne måten får du et optimalt resultat, der dybden og glansen i din lakk fremheves og beskyttes.

For optimal effekt også etter behandling anbefaler vi bruk av profesjonelle kvalitetsprodukter for vedlikehold av akkurat din lakk. Hos Kepler kan du være trygg på at du får det beste av anbefalinger og oppfølgning, og vi tar kontakt i god tid for anbefalt oppfølgningstime tilpasset ditt behov.

Har du allerede Evershine lakkforsegling på bilen? Bestill en kontrollvask for sjekk og vedlikehold av behandlingen slik at du er sikret full beskyttelse – år etter år.

Evershine kontrollvask

For deg med keramisk lakkbeskyttelse


En kontrollvask holder bilen blank og vasker bilen, fjerner asfalt og bremsestøv, og fyller opp med keramisk belegg. NB! Er bilen din slitt i lakken og trenger litt ekstra kjærlighet, anbefaler vi ripefjerning i tillegg. Da slipes det ytterste laget i klarlakken ned, før vi legger på nytt keramisk belegg. Riper som ligger ytterst i klarlakken vil bli fjernet. Har du dypere riper kreves som regel en annen behandling.

Kepler leverer både beskyttelsesfolie og solfilm. Spør oss gjerne om du lurer på noe!

Xpel folie

Formskåret beskyttelsesfolie


Xpel er en ekstremt slitesterk og usynlig beskyttelsesfilm, og gir vern mot riper, skraper, steinsprut og andre ytre påkjenninger. Xpel har gode selvreparende egenskaper. Folien blir spesialskåret til din bilmodell, noe som sikrer perfekt passform.

Vi folierer og beskytter alt fra støtfangere til hele bilen.

For Xpel interiør: ta kontakt for pris