Om Kepler

Lang erfaring, din fordel

Kepler har drevet bilpleie siden 2004, og målsetningen var å tilpasse oss kundens behov med service og kunnskap, og det er den fortsatt! Vi skal selvfølgelig også fortsette å levere kvalitet i absolutt toppklasse.

Sammen med deg som kunde skal vi fornye og utvikle oss kontinuerlig, 100% fornøyde kunder er det vi kan best! Vår ambisjon er å være markedets beste leverandør, både på pris og kvalitet. Det skal være hyggelig å oss, og du skal føle deg trygg på at bilen din er i de beste hender, uavhengig av hvilken tjeneste du velger å få utført.

Kvalitet for alle

Hos oss er ingen kunder for små, ei heller for store. Vi benytter oss utelukkende av de beste produkter fra de mest anerkjente produsenter, og dette gjenspeiler seg i våre omfattende garantier.

Trygghet og garanti

Skulle du mot formodning ikke være fornøyd med utført arbeid, ber vi deg ta kontakt med oss så raskt som mulig, og senest innen 24 timer. Dette er for å eliminere eventuelle andre kilder til skader, feil eller andre mangler. Ved tvister benytter vi NAF som uavhengig part, dette for at du skal stole på at bilen blir ivaretatt på beste måte. Skulle det vise seg at Kepler Bilservice er skyld i skaden, retter vi naturligvis opp skaden og dekker alle utgifter hos NAF.

Vårt område er TV-overvåket 24/7, for din sikkerhet!

MILJØFYRTÅRN

Vi oppfyller strenge krav til arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk. Dette dokumenteres med et eget gyldig miljøfyrtårnsertifikat som er påført gydlighetsperiode.