GRATIS TAKSERING

Kepler kan som de første i Vestfold tilby et komplett Smart Repair program, der vi reparerer lakkskader, skader på karosseri og felger. Kepler er i verdensklasse og skiller oss ut, vi har kunder i fra hele landet som kommer til nettopp oss.

Spot Paint

Det betyr at vi kan lakkere et mindre område på bilen din uten at det syntes etterpå, vi benytter lakk fra en av verdens største produsenter og vil således ikke påvirke garantien på lakken din. Ved å benytte denne metoden vil du spare penger, tid og miljøet. Har du sprukket støtfanger eller skader på ikke lakkerte deler så kan dette også repareres på en enkel og rimelig metode.

Smart Repair

PDR (Paintless Dent Removal) betyr retting av bulker der lakken ikke er sprukket eller ødelagt. Vi opplever stadig at bulker som ikke lar seg rette med denne teknikken blir fikset av en av våre teknikere, skarpe bulker, bulker over knekker og store skader klarer vi å rette med denne teknikken og det er da det blir store penger å spare, ja faktisk helt opp til 80% lavere pris enn ved tradisjonelle metoder.

Forsikringsskader

Har du vært uheldig og fått en skade på bilen eller usikker på om det lønner seg å bruke forsikringen? Vi gir deg råd om hva som vil lønne seg. Vi er godkjente til å ta alle typer skader og kan arbeide for alle forsikringsselskaper. Alle større skader takserer vi via DBS systemet, vi hjelper deg med forsikringspapirene, gratis uforpliktende takst.

TA ET BILDE MED MOBILEN ELLER SEND DET DU HAR …

Ta et bilde med mobilen eller last opp det du har. Vi setter pris på et utsnitt av selve skaden fra flere vinkler, og hvor på bilen skaden(e) er.

Ikke påkrevd, men du sparer tid om du legger det ved nå.