Smart Repair
og lakkering

Spar penger på reparasjon av skade

Smart Repair

Spar inntil 80% på reparasjon av skade


Med Smart Repair kan du spare inntil 80% i forhold til tradisjonell retting av kosmetiske skader som parkeringsbulker, kantkjørte felger og en stor mengde andre vanlige skader.

Ved tradisjonell reparasjon erstatter man ofte skadde deler med nye. Det både koster mer og tar lenger tid. Med Smart Repair repareres skadene ved hjelp av en helt egen teknikk, som både gir et godt resultat og en rimeligere pris.

Med hjelp av PDR (Paintless Dent Remover) opplever vi ofte at vi kan massere ut bulker fra innsiden, der andre operatører har gitt opp og må rette eller lakkere. På mindre lakkskader kan vi benytte Spot Paint, hvor vi benytter lakk fra verdens største produsenter som gir et sømløst resultat. På denne måten beholder du garantien, sparer miljøet og lommeboken.

Hvis Smart Repair ikke er egnet for ditt tilfelle, utfører vi også tradisjonell retting og lakkering. Besøk oss gjerne for en gratis befaring og oppdag hvor mye du kan spare.

Lakkering

Store og små lakkeringsjobber


I tilfeller der spot paint ikke er egnet, tilbyr vi tradisjonell lakkering av karosseri og deler. Vi holder oss oppdatert på de nyeste produktene som er på marked fra Standox lakksystemer.

Kontakt oss for en takst og pristilbud!