Markedets beste alternativ i solfilm

Solfilm er både behagelig og stilig på bilen, og Kepler gir deg det beste resultatet på markedet! Fordelene med solfilm er mange:

redusert innsyn
forbedrer bilens utseende
reduserer varmen i bilen på sommerdager
hindrer glasspredning i kupéen ved skade

Solfilm er en varmedempende film som monteres på innsiden av bilruten. Foruten at den er varmedempende, stopper den også over 99% av skadelige UV-stråler. Dette er en stor fordel med tanke på falming av interiør i bilen, samt at den beskytter barn i baksetet mot å bli utsatt for skadelig stråling. Solfilm gir en bedre og behageligere tur!

Det finnes mange alternativer og grader av toning å velge mellom, vi veileder deg i ditt valg slik at du blir fornøyd. Solfilm er tillatt fra b-stolpe, mer er ikke tillatt på fremre sideruter da disse skal være rømningsvei.

5 års garanti

Vi kan solfilm! Vi har mange års erfaring med utvalg og montering av solfilm på alle slags biler, og har all den nødvendige kompetansen for å veilede deg i ditt valg av film!

Nyttig informasjon

Det er viktig å tenke på at dersom du legger solfilm på slitte ruter, vil riper og skader bli mer synlige. Er ripene på utsiden, skyldes dette større kontrast og ripene vil oppfattes som tydeligere enn tidligere. Er ripene på innsiden av glasset, vil luft kunne legge seg mellom film og bilglass. Synligheten øker med mørkhetsgraden på solfilmen.