En ren bil er en bil som varer lenger

Utvendig
bilpleie

 

 

Utvendig vask

Rent karosseri og motorrom


Ren bil gir økt eierglede – få bilen vasket profesjonelt hos Kepler.

Utvendig vask av bilen er i tillegg viktig for vedlikehold og for å forebygge skader i lakken som skyldes ytre påkjenninger. Hos oss vasker vi bilen grundig og skånsomt for det beste resultatet.

Husk også vask av motorrom!

Polering

Ikke bare blank bil


Mange tror polering dreier seg om blank bil. Dette er langt fra sannheten, der polering innebærer korreksjon og beskyttelse av lakkerte overflater.

Forskjellig lakk krever forskjellig korrigering og behandling. Ved polering av din bil vil vi gjenopplive overflaten ved å fjerne oksidering, asfalt og bremsestøv. Vi fjerner også et tynt lag av den ytre klarlakken, hvor mesteparten av slitasjen forekommer. På denne måten får vi frem fersk og uberørt lakk.

Vi bruker aldri produkter med silikon eller olje for å dekke over slitasje, da effekten vil avta etter kort tid. Vi anbefaler at du også velger en beskyttelse for best mulig holdbarhet på din lakk.

Graden av polering avhenger av lakkens tilstand. Kepler har nødvendig erfaring og kunnskap for å finne den beste behandlingen for din bil. Kom innom for en gratis befaring!

Evershine kontrollvask

For deg med keramisk lakkbeskyttelse


En kontrollvask holder bilen blank og vasker bilen, fjerner asfalt og bremsestøv, og fyller opp med keramisk belegg. NB! Er bilen din slitt i lakken og trenger litt ekstra kjærlighet, anbefaler vi ripefjerning i tillegg. Da slipes det ytterste laget i klarlakken ned, før vi legger på nytt keramisk belegg. Riper som ligger ytterst i klarlakken vil bli fjernet. Har du dypere riper kreves som regel en annen behandling.