Kepler Bilservice AS

Trygghet gjennom erfaring

Kepler Bilservice AS har lang erfaring innen alle former for bilpleie. Hos oss er ingen kunde for liten, og ingen kunde for stor. Det skal være hyggelig å bruke oss, og du skal føle deg trygg på at kjøretøyet ditt er i de beste hender. Uansett hvilken tjeneste du ønsker å få utført.

Kepler Bilservice AS er en av Norges største aktører på bilpleie, understellsbehandling og Smart Repair, og har alltid hatt som målsetning å tilpasse oss kundens behov med service, kunnskap og kvalitet i absolutt toppklasse. Vi benytter oss utelukkende av de ypperste og mest holdbare produktene fra de beste produsentene. Våre allerede fremragende fagteknikere er også under stadig kursing og videreutvikling. Dette gjenspeiler seg da også i sluttresultatet og våre omfattende garantier.

Men dette betyr ikke av vi ønsker å stå på stedet hvil. Sammen med deg som kunde skal vi fornye og utvikle oss kontinuerlig, 100% fornøyde kunder er det vi kan best! Vår ambisjon er å være markedets beste leverandør, både på pris og kvalitet. Det skal være hyggelig å bruke oss, og du skal føle deg trygg på at bilen din er de de beste hender, uansett hvilken tjeneste du ønsker å få utført.

Noe du lurer på?

Vi står alltid klar til å hjelpe deg, fyll ut skjemaet nedenfor eller ring oss på

33 33 44 00

i våre åpningstider.

Se gjerne også om du finner svar på vår
spørsmål og svar-side.

For bestilling av time, vennligst benytt vårt timebestillingsskjema.

Feil og tilsvarende tilbakemeldinger sendes til: teknisk@kepler.no.

Vennlig hilsen

Kepler Bilservice AS

* må fylles ut

* må fylles ut

* må fylles ut

Bildecredits:

Michal Tomaszewicz
Hugo Lande
Ståle Hansen