Kepler Bilservice AS

Bestill time

Her kan du bestille time for våre vanligste tjenester.

For bestilling med priser på spesifikke tjenester, prøv gjerne vår nye online bestilling – her finner du også beskrivelser av alle våre tjenester og behandlinger!

Vi gjør oppmerksom på at det i tider med høy pågang kan være noe ventetid, så det kan lønne seg å bestille time god tid i forveien (14 dager). Du vil få bekreftet endelig tidspunkt for behandlingen pr. mail eller telefon.

Vi minner også om at vi har gratis taksering av skade og lakk, her trenger du ikke bestille time – det er bare å komme innom i våre åpningstider! Du kan også benytte bestillingsskjemaet og laste opp bilder for online skadetaksering. Har du behov for å laste opp flere bilder eller har ytterligere spørsmål, ta kontakt direkte på kundeservice@kepler.no eller tlf. 33 33 44 00.

For andre/generelle henvendelser, vennligst benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Takk for at du bruker Kepler Bilservice!


* Obligatorisk felt

* Obligatorisk felt


f.eks Toyota Avensis 2012

maks. 4 MB pr. bilde

Ja, trenger leiebil - fra kr. 349,-Nei, har ikke behov for leiebil

* må avmerkes

Tilleggsinformasjon eller spørsmål

Vi står alltid klar til å hjelpe deg, fyll ut skjemaet nedenfor eller ring oss på

33 33 44 00

i våre åpningstider.

Se gjerne også om du finner svar på vår
spørsmål og svar-side.

Feil og tilsvarende tilbakemeldinger sendes til: teknisk@kepler.no.

Vennlig hilsen

Kepler Bilservice AS

* må fylles ut

* må fylles ut

* må fylles ut

Kepler Bilservice AS er en av Norges største aktører på bilpleie, understellsbehandling og Smart Repair, og har alltid hatt som målsetning å tilpasse oss kundens behov med service, kunnskap og kvalitet i absolutt toppklasse. Vi benytter oss utelukkende av de ypperste og mest holdbare produktene fra de beste produsentene. Våre allerede fremragende fagteknikere er også under stadig kursing og videreutvikling. Dette gjenspeiler seg da også i sluttresultatet og våre omfattende garantier.

Men dette betyr ikke av vi ønsker å stå på stedet hvil. Sammen med deg som kunde skal vi fornye og utvikle oss kontinuerlig, 100% fornøyde kunder er det vi kan best! Vår ambisjon er å være markedets beste leverandør, både på pris og kvalitet. Det skal være hyggelig å bruke oss, og du skal føle deg trygg på at bilen din er de de beste hender, uansett hvilken tjeneste du ønsker å få utført.

Bildecredits:

Michal Tomaszewicz
Hugo Lande
Ståle Hansen