En enklere hverdag:

Firma & bedrift

 

 

Firmabilen er i tillegg beskyttet med Evershine lakkforsegling for optimal glans og enkelt renhold.

Vi hjelper bedriftskunder

Klargjøring og vedlikehold gjort enkelt


Kepler Bilservice jobber for en rekke bilforhandlere i hele Vestfold. Vi kan tilby nybilklargjøring såvel som salgsklargjøring av bruktbiler inkludert fotografering med bedriftens foretrukne bakgrunner og firmalogo. Enkelt og tidsbesparende for våre kunder. For nye biler tilbyr vi lakkbeskyttelse og understellsbehandling samt foliering av utsatte områder på bilen. Dette er i tillegg et produkt svært godt egnet for mersalg. Vi henter og bringer i henhold til avtale.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for både store og små bedrifter, med fokus på å holde bilene i god stand og spare kostnader. Vi forstår at firmabiler er en viktig del av bedriftens synlighet, og bør behandles deretter. Ikke minst er dette arbeidsplassen til mange, og et sunt inneklima i kupeen er vel så viktig som i firmaets lokaler. Vi vet at inneklima påvirker velvære, helse og sykefravær.

Vårt erfarne team tar seg av alt fra regelmessig vedlikehold og rengjøring til beskyttelse av bil og kostnadsbesparende Smart Repair reparasjoner. Med inngående kompetanse om leasinginnlevering og Norsk bilbransjeforbund sin standard for innlevering for bedrift hjelper vi deg med å spare kostnader.

Vi forstår viktigheten av å holde bilparken i orden. Ved å samarbeide med Kepler Bilservice kan du være trygg på at bilene dine blir tatt hånd om av fagfolk med lang erfaring, og at du har en samarbeidspartner som strekker seg langt for å møte dine behov. Ta kontakt med oss i dag for å finne den beste løsningen for din bedrift.

Kepler - en miljøfyrtårnbedrift

Kepler Bilservice er en miljøfyrtårnbedrift og er også godkjent av mattilsynet – trygt og seriøst for din bedrift.

Les hva noen av våre bedriftskunder mener om oss her

Eksport av landbruksmaskiner

Visste du at…

Kepler kan utføre alt nødvendig renhold og desinfisering av landbruksmaskiner for eksport? 

Vi er i tillegg godkjent av arbeidstilsynet.

Kontakt oss for mer informasjon!