Antirustbehandling

Naturens egen dynamitt mot rust! Kepler Lanolin

Kepler Lanolinbehandling gir deg sikker og god rustbeskyttelse, ved hjelp av naturens eget velprøvde og miljøvennlige vidundermiddel!

Lanolinolje utvinnes fra dyr med ull, og bruken kan spores helt tilbake til vikingtiden. Ulike lanolinbaserte produkter har vært brukt over hele verden siden 1940-tallet, og da særlig i skips- og offshoreindustrien. Dette på grunn av lanolinoljens svært gode saltvannsbestandige og impregnerende egenskaper.

Kepler Lanolin er svært penetrerende, og kryper gjerne inntil 12 cm. Oljen trenger også inn i falser og kanaler, og etterlater seg en beskyttende hinne. Kepler Lanolin er også et naturprodukt, som gjør det til et svært miljøvennlig – i tillegg til prisvennlig – alternativ! Produktet er fritt for løsemidler, og har under 1% VoC.

Vår behandling gir dessuten et nært luktfritt resultat, der liknende behandlinger lett kan gi noe “sauelukt”. Vi legger også på et dobbelt lag, hvor det ytre laget er ekstra tykt. Dette gjør at vår behandling holder lenger enn andre oljebaserte alternativ, der det ofte kun er et tynt lag påført.

Få Kepler Lanolin til kampanjepris nå!

  • En effektiv og rask metode for å stoppe eller bremse rust
  • Er aktiv og penetrerende over lang tid uten å størkne
  • Har hurtig rustløservirkning
  • Trekker ikke til seg skitt
  • Er svært saltvannsbestandig
  • Miljøvennlig naturprodukt

En behandling tar ca. 2 timer, der du kan benytte vårt venterom eller en av våre prisgunstige leiebiler.

Slik utfører vi en Kepler Lanolinbehandling

Bilen heises først opp og blåses ren for løs skitt med trykkluft. Lanolinoljen vil trekke inn i evt. restrerende støv og skitt som ikke går av med trykkluft.

Vi behandler først dører og bakluke innvendig.

Deretter behandles rammer, kanaler og traverser både innvendig og utvendig.

Plastdeksler under bilen demonteres, og hele bilens underside påføres Kepler Lanolin. I vår behandling demonteres ikke hjul- og plastinnerskjermer, men vi sprøyter inn bak disse så godt som mulig.

Etter behandling er det helt vanlig at det renner noe lanolinolje fra underkant av dører og panser. Om ønskelig kan dette enkelt tørkes vekk med en myk klut.

Behandlingen tar omtrent 2 timer, tiden kan variere noe ut fra biltype. Du er i mellomtiden hjertelig velkommen til å vente i vårt venterom, der vi serverer kaffe og lesestoff.


TECTYLBEHANDLING

Dersom du ønsker en Tectyl-behandling, kan vi anbefale Tønsberg Antirust, Vestfolds eneste autoriserte Tectylsenter. Du kan lese mer om det ved å klikke på lenken under.

Få et roligere innemiljø Kepler støydemping

Hjulstøy har blitt ett økende problem på mange biler i dag. Støyen kommer som regel i fra hjulene bak og forplanter seg inn i kupéen. Vi har ett eget støydempingstoff som kan redusere denne støyen. Det blir sprøytet ett tykt lag inn i hjulkassene bak, og på flatene under i bakpartiet på bilen.

Best effekt oppnår du hvis støydempingen utføres sammen med en Tectylbehandling.

Glem ikke at bilens dekk også kan ha mye å si på hjulstøy. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon!

footer_antirust