Antirustbehandling

Sikre bilen mot rust med Mercasol antirustbehandling

Alle biler ruster – også nye biler. Norsk veiklima er ekstremt med tanke på salting. Mange steder også kombinert med saltholdig luft, vann/is/snø, sølevann, piggrester, store temperatursvingninger og veier som ofte er bestrødd med knust stein av grov korning.

Dette stiller store krav til bilens understellsbeskyttelse. For biler som er utsatt for denne type skader, anbefales det sterkt at det foretas en ekstra beskyttelse på aktuelle utsatte områder. Der har derfor aldri vært viktigere å gi bilen en Mercasolbehandling.

Vi sprøyter anerkjente Mercasol og Noxudol. Over 90% av alle nye biler blir behandlet med et av disse stoffene, noe som er et bevis på kvalitet og motstandsdyktighet på vår behandling. En understellsbehandling beskytter ikke bare understellet, vi sprøyter inn i alle hulrom der det er mulig uten å bore hull. Kanaler, dører, i panser og bagasje i tillegg til selve understellet. NB! Vi kan også sprøyte lyddemping i hjulhusene!

Mange biler er allerede sprøytet når de kom til Norge. Det er da meget viktig at du følger opp dette videre, normalt innen 12 måneder, for å opprettholde bilens rustgaranti.

Vi gir inntil 15 års garanti på Mercasolbehandlinger (gjelder biler nyere enn 24 måneder).

Se etter behandlingsbeviset i din bil.

 

Mercasol logo

Beskytt bilen nå slik at:

  • du forlenger bilens levetid
  • reparasjonskostnader bil redusert
  • den blir mer trafikksikker
  • du får lenger garanti mot rust
  • du oppnår høyere salgspris
  • bilen blir mye lettere å selge

Kjøper du ny bil kan vi hente og levere bilen hos forhandleren din, slik at du kan være sikker på full beskyttelse fra første stund! Kontakt din lokale bilselger for mer informasjon.

Slik utfører vi en Kepler oljebehandling

Bilen heises først opp og blåses ren for løs skitt med trykkluft. Oljen vil trekke inn i evt. restrerende støv og skitt som ikke går av med trykkluft.

Vi behandler først dører og bakluke innvendig.

Deretter behandles rammer, kanaler og traverser både innvendig og utvendig.

Etter behandling er det helt vanlig at det renner noe olje fra underkant av dører og panser. Om ønskelig kan dette enkelt tørkes vekk med en myk klut.

Behandlingen tar omtrent 1,5 time, tiden kan variere noe ut fra biltype. Du er i mellomtiden hjertelig velkommen til å vente i vårt venterom, der vi serverer kaffe og lesestoff.

Få et roligere innemiljø Kepler støydemping

Hjulstøy har blitt ett økende problem på mange biler i dag. Støyen kommer som regel i fra hjulene bak og forplanter seg inn i kupéen. Vi har ett eget støydempingstoff som kan redusere denne støyen. Det blir sprøytet ett tykt lag inn i hjulkassene bak, og på flatene under i bakpartiet på bilen.

Best effekt oppnår du hvis støydempingen utføres sammen med en Tectylbehandling.

Glem ikke at bilens dekk også kan ha mye å si på hjulstøy. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon!