Bilpleie

Kepler Bilservice er din servicepartner på bilpleie, og vi tilbyr et bredt spekter av tjenester til bilen din – både innvendig og utvendig!

BILPLEIE GJORT RIKTIG

Bilpleie er et fag som ikke alle aktører har like stor respekt for, dette kan bli dyrt å rette opp i. Våre dyktige fagfolk blir kontinuerlig kurset for å gi deg det beste resultatet, og vi bruker kun de beste og mest holdbare produktene på markedet. Samtidig har vi riktig spesialutstyr og øye for detaljer, og kommer til på steder du kanskje ikke gjør. Det merkes på sluttresultatet!
Vi behandler både deg og bilen med respekt, du kan føle deg trygg når du leverer bilen til oss.
Det finnes ingen snarveier til et perfekt resultat.

Selge bilen? Vis bilen fra sin beste side!

banner_salgklargjoring

Kepler tilbyr komplett

SALGSKLARGJØRING

Få høyere pris for bilen med Keplers salgsklargjøring!

Fremvis bilen på best mulig måte, og bli kvitt irritasjonsmomenter og småskader som trekker ned både inntrykk og verdi. Småting kan være med på å senke prisen betraktelig, og du taper penger. Vi gir deg en grundig veiledning i hvert enkelt tilfelle, slik at vi kan tilby deg akkurat den behandlingen du har bruk for!

Slik gjør du bilen mye enklere å selge, og du oppnår høyere salgspris!

Du kan også komplementere salgsklargjøringen med profesjonell bilfotografering. Få flotte foto av salgsobjektet ditt! Les mer om det her.

LAKKFORSEGLING

Bevar lakkens farge og glans, beskytt mot riper, steinsprut, sur nedbør, fugleskitt og andre ytre påkjenninger. Lakkforsegling vil ikke kunne eliminere dette, men begrenser sterkt omfanget på skader og slitasje.
Det finnes mange alternativ og produkter å velge i når det kommer til lakkforsegling og behandling, hos oss kan du stole på at du kun blir fortalt fakta. Våre anbefalinger er i henhold til bilprodusentenes spesifikasjoner, og i tråd med NAFs retningslinjer.

Kepler tilbyr skreddersydde vedlikeholdsintervaller, slik at du opprettholder bilens rustgaranti og minimerer slitasje og aldring av bilens ytre. På denne måten oppnår du også en høyere annenhåndsverdi.

Vi kan imidlertid ikke love av man bare kan spyle bilen ren med vann, og kan heller ikke love at du aldri mer trenger å vokse eller polere. Det vi kan garantere er at du nå kan benytte de kjemikalier bilen trenger for å bli ordentlig ren, uten at lakken tar skade eller sliter på behandlingen.

banner_evershine_side

EVERSHINE

Ultima
Dersom du er ute etter den kraftigste og mest slitesterke keramiske lakkbeskyttelsen, er Evershine Ultima alternativet for deg!

Evershine Ultima gir lakken en særdeles motstandsdyktig hydrofobisk overflate, med dyp glans og en glassklar finish. Den speilblanke overflaten gir maksimal lysrefleksjon, samtidig som den beskytter mot riper og skadelig UV-stråling. Den ekstremt holdbare og krystallklare overflaten beskytter mot skader grunnet insekter, steinsprut, UV-stråling, fugleskitt, sur nedbør og andre ytre påkjenninger. Overflaten forblir fleksibel og pustende, selv ved karosseribevegelse under kjøring eller svingninger i temperatur.

Under en Evershinebehandling, vil de unike nanoteknologiske komponentene trenge inn i lakkens porer, og danne et høyresistent lag med en hardhet på over 9H, tilsvarende et nivå mellom safir og diamant. Dette gir også en selvrensende effekt, som gjør vask og renhold mye lettere. Lakkens matting vil holdes på et minimum, og den originale fargen holder mye lenger.

MEGUIAR’s

Lakkbeskyttelse fra anerkjente Meguiar’s !

Meguiar’s lakkforsegling er en tradisjonell polymerbasert beskyttelse med gode hydrofobiske egenskaper, som beskytter lakken i opptil ett år.

Meguiars

VASK, RENS og POLERING

Kepler utfører både innvendig og utvendig vask og rens, samt polering. Få jobben gjort profesjonelt, for et profesjonelt resultat! Kepler tilbyr også gunstige firma/bedriftsavtaler, kontakt oss for ytterligere informasjon!

Ved polering vil vi først vaske bilen grundig, asfalt og bremsestøv blir fjernet før bilen tørkes. Bilen blir deretter polert med vår spesialpolering som har 3-4 ganger så lang holdbarhet som hos våre konkurrenter. Vinduer og utvendige plastdetaljer blir så vasket og behandlet.

Husk at en polering beskytter lakken, den fjerner ikke riper. Grunnarbeidet før poleringen er derfor meget viktig. Har du riper du ønsker å bli kvitt kan vi selvsagt hjelpe deg med det! Ta kontakt, så vurderer vi hvilket alternativ som er best for deg, og gir deg en pris på dette.

Vi benytter kun anerkjente og utprøvde produkter, og kan derfor garantere et resultat du blir fornøyd med. Våre produkter inneholder ikke silikoner, og det er heller ikke tilsatt oljer som dekker over skavanker i lakken. Disse oljene vil forsvinne etter noen vask, og ripene vil synes igjen. Vi stiller derfor strenge krav til våre leverandører. Så sikre er vi på kvaliteten på resultatet at vi gir deg en 100% fornøyd-garanti!

Bilen blir kvalitetskontrollert før den blir utlevert.

SKINNBEHANDLING

Ønsker du å få “nybil”-følelsen tilbake i din bil? Kepler skinnbehandling gir ditt skinninteriør nytt liv – få tilbake duften av nye seter! Vår behandling beskytter mot avfarging samtidig som det forlenger levetiden og utseendet til ditt interiør!

Vi utfører også nanotechforsegling av dine skinnseter, en høyteknologisk keramisk behandling som er 3-4 ganger mer holdbar enn annen forsegling. Velg keramisk forsegling for ekstrem holdbarhet!

INNLEVERINGSVASK

Har du en leasing- eller leiebil du skal levere? La oss gå over bilen før du leverer den! Vi vasker og renser bilen, og sjekker samtidig etter småskader som kan gi ubehagelige overraskelser senere. Vi kan utføre reparasjoner etter behov, slik at du kan være trygg på at du leverer fra deg bilen som forventet!

FELGBESKYTTELSE

Vi utfører også keramisk beskyttelse av dine felger. Behandlingen inkluderer også vask og rens av felgene. Holdbarhet 6-12 måneder.

img_highend

KEPLER HIGH-END

Keplers High-End behandling er midt i blinken for deg med bil som har behov for det aller beste! Her får du hele Keplers ekspertise i en og samme behandling, som består av en komplett vannsliping av lakken, 3-stegs lakkrens og 2 lag med keramisk lakkbeskyttelse. Hele behandlingen tar 3 dager.

Vi kan også tilby en ekstrem makeover av bilen, eller behandling spesielt tilpasset biler med særskilte behov. Denne prosessen prises på individuelt basis. Dette er en tidkrevende prosess, men gir til gjengjeld det absolutt beste resultatet på markedet. Vår luksusbehandling er et tilbud der vi utøver ekstrem bilpleie, og det vil bli gjort en vurdering av bilens tilstand før vi anbefaler type behandling.

Inkludert i disse tjenesten er også lånebil eller hente-/bringetjeneste av bilen.

INNEKLIMA – FOR DEN GODE FØLELSEN

Miljøet i bilen er svært viktig for en god kjøreopplevelse, det er tross alt der du og dine sitter! Et bedre innemiljø uten forurensing og ubehagelig lukt øker trivselen betraktelig.

Desinfisering bør gjøres én gang i året. Det er en operasjon for å motvirke utvikling av bakteriefloraen. Vi benytter en forstøvingsmaskin som sender desinfisjonsvæske som damp gjennom luftekanalene, for maksimal utsletting av bakterier.

Ved ubehagelig lukt i bilen har vi kompetanse på fjerning av røyklukt og annen luktsanering. Vi kan tilby full luktfjerning og desinfisering av kupéen, du kan lese mer om det her.

Vi utfører også AC-service – fylling og kontroll av klimaanlegg.

Vi trykktester eller kjører vakuum på anlegget, og i tillegg til maskinen ser vi fysisk over etter lekkasje. Vi benytter da et UV-stoff som alltid kjøres inn i systemet, og som angir lekkasje ved hjelp av en UV-lampe.

Systemet tømmer anlegget for gass, måler hvor mye som mangler og etterfyller nødvendig mengde opp til maks.

Lekkasje kan oppstå på et AC-anlegg på eldre biler, da det er mange koblinger som kanskje ikke klarer å holde tett når det blir fylt riktig mengde gass. Dersom det skulle være lekkasje og vi ikke kan fylle opp, vil dette koste kr. 1.200,-.