Polering

Ved polering vil vi først vaske bilen grundig, asfalt og bremsestøv blir fjernet før bilen tørkes. Bilden blir deretter polert med vår spesialpolering som har en holdbarhet som er 3-4 ganger som gir 3-4 ganger så lang holdbarhet som hos våre konkurrenter. Vinduer og utvendige plastdetaljer blir så vasket og behandlet.

Husk at en polering beskytter lakken, den fjerner ikke riper. Grunnarbeidet før poleringen er derfor meget viktig.

Vi benytter kun anerkjente og utprøvde produkter, og kan derfor garantere et resultat du blir fornøyd med. Våre produkter inneholder ikke silikoner, og det er heller ikke tilsatt oljer som dekker over skavanker i lakken. Disse oljene vil forsvinne etter noen vask, og ripene vil synes igjen. Vi stiller derfor strenge krav til våre leverandører. Så sikre er vi på kvaliteten på resultatet at vi gir deg en 100% fornøyd-garanti!

Bilen blir kvalitetskontrollert før den blir utlevert.

Kepler Luksusbehandling - Om bilen får velge

Keplers Luksusbehandling er det beste du kan gi din bil. Vi kan tilby en ekstrem makeover av bilen, eller behandling spesielt tilpasset biler med særskilte behov. Denne prosessen prises på individuelt basis.

Dette er en tidkrevende prosess, men gir til gjengjeld det absolutt beste resultatet på markedet. Vår luksusbehandling er et tilbud der vi utøver ekstrem bilpleie, og det vil bli gjort en vurdering av bilens tilstand før vi anbefaler type behandling.

Inkludert i denne tjenesten er også lånebil eller hente-/bringetjeneste av bilen.

Kontakt oss for ytterligere informasjon!

Inneklima - få tilbake nybilfølelsen

Desinfisering bør gjøres én gang i året. Det er en operasjon for å motvirke utvikling av bakteriefloraen. Vi benytter en forstøvingsmaskin som sender desinfisjonsvæske som damp gjennom luftekanalene, for maksimal utsletting av bakterier.

Ved ubehagelig lukt i bilen har vi kompetanse på fjerning av røyklukt og annen luktsanering. For allergikere kan vi også tilby ozonbehandling av kupéen, noe som gjør bilen allergifri. Prøv også vår rens av klima- og ventilasjonsanlegg!

Ønsker du å få “nybil”-følelsen tilbake i din gamle bil? Kom innom oss for å se hva vi kan gjøre for bilen din!

Vi behandler både deg og bilen med respekt, du kan føle deg trygg når du leverer bilen til et Kepler senter. Området vårt er videoovervåket hele døgnet.

Etter behandling

Hvordan vaske bilen etter behandling?

Vi anbefaler deg å vaske bilen som tidligere. Bruk avfetting ved behov, vi anbefaler petrokjemisk avfetting beregnet på dette formålet. Skyll bilen godt, bruk så en bilshampoo og svamp, og bruk rikelig med rent vann. Skyll deretter bilen med vann, skyll nedenfra og opp. Unngå å vaske bilen i direkte sollys. Tørk bilen med et rent pusseskinn.

Tenk på miljøet og hvor du vasker!

Hvor ofte skal man polere bilen?

NAF anbefaler at en bil skal poleres 6-8 ganger pr. år, bilprodusenten krever ofte et minimumsvedlikehold på en polering pr. år. Er du kunde hos Kepler, sørger vi for å sende deg en innkallelse når tiden er moden.

Uansett hvilken behandling du velger fra oss, skal ikke kjøretøyet vaskes før det har gått en uke, dette på grunn av herdeprosessen i våre spesialprodukter.

Når du henter bilen etter behandling, kan man i enkelte tilfeller se skjolder, dette skyldes etterherding i produktet i kombinasjon med temperaturendring. Dette skal ikke fjernes, men vil bli borte av seg selv etter et par dager.

Vi er stolte over å være en Miljøfyrtårn bedrift. Vi er stolte over jobben vi gjør og vi er takknemlig for at du valgte oss!

Kepler kan som de første i Vestfold tilby et komplett Smart Repair program, der vi reparerer lakkskader, skader på karosseri og felg. Kepler er i verdensklasse og skiller oss ut. Vi har kunder i fra hele landet som kommer til nettopp oss.