Lakkforsegling

Bevar lakkens farge og glans, beskytt mot riper, steinsprut, sur nedbør, fugleskitt og andre ytre påkjenninger, lakkforsegling vil ikke eliminere dette, men begrenser skader og slitasje.

Det er mange alternativer og produkter å velge i, hos Kepler kan du stole på at du blir fortalt kun fakta, våre anbefalinger er i henhold til bilprodusentens spesifikasjoner og i trå med NAF sine anbefalinger.

Vi har skreddersydde vedlikeholsintervaller slik at du opprettholder bilens rustgaranti og minimerer slitasje og elde av bilens visuelle. Slik oppnår du også en høyere annenhåndsverdi.

Vi lover deg ikke at du bare kan spyle bilen med vann så blir den ren, vi lover deg at du nå kan bruke den kjemikalien bilen trenger for å bli ren uten at den tar skade eller sliter på behandlingen. Vi kan imidlertid ikke love at du kan aldri mer trenger å vokse eller polere.

Vi mener ærlighet varer lengst, Kepler – ren kunnskap.

Lakkbeskyttelse – en enkel forsikring!

Evershine

Evershine er det miljøvennlige alternativet med god bekyttende effekt, denne lager en glassklar hinne over lakken. Bilen blir superblank og lettere å holde ren. Bevarer farge og glans.

Meguiars Lakkforsegling

Meguiars lakkforsegling, dette er en syntetisk voks som forsegler lakken, resultatet blir en blank og glatt hinne som holder ca 30 vask. Denne behandlingen bør gjentas minimum 1 gang pr år. En slik behandling tar en dag på vårt verksted.

Bestill lakkforsegling

Oppgi ønsket tid. Av og til kan vi ta bilen raskt inn, men det er mest sannsynlig at du får time om uke.
Kr 0,00