Det viktigste du kan gjøre for bilen

Antirust

Våre ansatte er alltid oppdatert på nye teknikker og produkter.
Vår erfaring er din trygghet.
Les hva Møller Bil sier om antirustbehandling:

Norsk veiklima er ekstremt med tanke på salting. Mange steder også kombinert med saltholdig luft, vann/is/snø, sølevann, piggrester, store temperatursvingninger og veier som ofte er bestrødd med knust stein av grov korning. Til tross for at våre modeller generelt er godt forberedt med både fullforsinkede karosserier og god rustbeskyttelse fra fabrikk, vil saltskader kunne oppstå. Dette stiller store krav til bilens understellsbeskyttelse.

For biler som er utsatt for denne type skader anbefales det sterkt at det foretas en ekstra beskyttelse på aktuelle utsatte områder. Vi kan gi deg all nødvendig informasjon om denne type behandling som kan foretas på en enkel og rimelig måte. En god vedlikeholdt og understellsbeskyttet bil vil utvilsomt øke annenhåndsverdien, redusere reparasjonskostnader og forlenge bilens levetid.

Det tøffe norske klimaet og veimiljøet fører til at selv helt nye biler er ekstra utsatt for rustangrep.

Rust skaper årlig skader for store summer i den norske bilparken. Løsningen er en ekstra rustbeskyttelse med en god understellsbehandling. Vi utfører også sandblåsing på eldre biler for best mulig fjerning av rust før en behandling.

​Klima og veimiljø varierer stort i ulike deler av verden, og produsentene lager ikke nødvendigvis biler som er spesielt godt egnet til å tåle det nordiske veimiljøet over tid. Store temperatursvinginger, fukt og utstrakt bruk av veisalt øker faren dramatisk for rustangrep. Det er nettopp derfor det er lurt å la oss gi bilen din en ekstra rustbeskyttelse, slik at den er bedre skikket for nordiske kjøreforhold.

90% av alle nye biler får antirustbehandling når de ankommer Norge. Vårt klima og hyppig bruk av salting på veiene gjør bilene spesielt utsatt for rustangrep. Denne importbehandlingen skal fornyes innen 2 år for å opprettholde den ekstra rustgarantien, og er i tillegg ikke fullstendig, dvs. fjerning av skjermer, innerskjermer og deksler. For å oppnå full beskyttelse må dette gjøres. Det lønner seg å være tidlig ute, da ubehandlede biler i Norge ofte begynner rustprosessen allerede fra de er kun 1-2 år gamle.

​Er du i tvil, kom innom oss så tar vi en sjekk for deg – helt gratis!

Kepler er også medlem av Norsk Antirustforening, for din sikkerhets skyld.

Norsk Antirustforening

NB! Vi kjører kampanjepriser på Mercasol antirust nå! Spar inntil 40%

Mercasol antirust

Spesielt utviklet for nordiske forhold


Mercasol antirustbehandling er markedsledende i kampen mot rust og tilhørende verditap, verkstedskostnader og sterkt redusert trafikksikkerhet.

Med understellsbehandling fra Mercasol gir vi din bil maksimal beskyttelse mot veisalt og rustangrep. Mercasol er spesielt utviklet for nordiske forhold, og beskytter bilen mot kostbare reparasjoner og store verditap. Som medlem av Norsk Antirustforening kan du være trygg på at vi vet hva som skal til for å beskytte akkurat din bil.

Vi benytter kun godkjente produkter og har spesielle sprøytemønstre for de aller fleste biler du finner på veien i dag. Du kan stole på fagfolk med lang erfaring – vi har også godkjenning for hybrid- og elbiler.

Kepler kan også tilby tynnstoffbehandling – tilsvarende en olje-/lanolinbehandling.

Mercasol er også eneste antirustbehandling godkjent av Mercedes-Benz.