Det viktigste du kan gjøre for bilen

Antirust

Våre ansatte er alltid oppdatert på nye teknikker og produkter.
Vår erfaring er din trygghet.
Les hva Møller Bil sier om antirustbehandling:

Norsk veiklima er ekstremt med tanke på salting. Mange steder også kombinert med saltholdig luft, vann/is/snø, sølevann, piggrester, store temperatursvingninger og veier som ofte er bestrødd med knust stein av grov korning. Til tross for at våre modeller generelt er godt forberedt med både fullforsinkede karosserier og god rustbeskyttelse fra fabrikk, vil saltskader kunne oppstå. Dette stiller store krav til bilens understellsbeskyttelse.

For biler som er utsatt for denne type skader anbefales det sterkt at det foretas en ekstra beskyttelse på aktuelle utsatte områder. Vi kan gi deg all nødvendig informasjon om denne type behandling som kan foretas på en enkel og rimelig måte. En god vedlikeholdt og understellsbeskyttet bil vil utvilsomt øke annenhåndsverdien, redusere reparasjonskostnader og forlenge bilens levetid.

Det tøffe norske klimaet og veimiljøet fører til at selv helt nye biler er ekstra utsatt for rustangrep.

I dagens klima er det en økende utfordring at biler i Norge ruster stadig tidligere. Dette skyldes flere faktorer, inkludert våre tøffe veiforhold, varierende klima og hyppig bruk av veisalt for å forbedre trafikksikkerheten.

Når det gjelder antirust og beskyttelse, er det viktig å være klar over at grunningen som påføres på nye biler fra fabrikken ikke er tilstrekkelig for de krevende norske forholdene. Rust er ikke bare et estetisk problem, men det kan også føre til alvorlige skader og redusere bilens levetid.

I tillegg er det verdt å merke seg at kun noen få biler får en importbehandling i form av antirustbehandling ved ankomst til Norge. Denne behandlingen er begrenset og krever fornyelse innen to år.

Vi er stolt medlem av Norsk Antirustforening og deltar i deres garantiprogram. Dette betyr at vi oppfyller strenge kvalitetsstandarder og kan utstede og forlenge garantier for våre antirustbehandlinger. Du kan være trygg på at du får en pålitelig veiledning og effektiv behandling hos oss.

Norsk Antirustforening

Kepler Antirust

Effektiv en-stegs behandling mot rust


Kepler Antirust er en effektiv en-stegs behandling for å forebygge og bremse rustangrep i understell og hulrom. Dette er et gunstig alternativ til lanolin og oljebehandlinger, som tærer på bilens originale fuger og viktige gummikomponenter.

Kepler Antirust er vår effektive understellsbehandling i ett steg som bremser og forebygger rustangrep. Vi påfører behandlingen på hele bilens understell og hulrom, og lar den trekke inn for å hindre rustutvikling. Ved omfattende rustangrep tilbyr vi også ekstra grunning av understellet for å sikre optimal holdbarhet og resultat. Beskytt bilen din med Kepler Antirust for effektiv rustbeskyttelse.

  • 1-2 års holdbarhet ved normal bruk
  • Godkjente midler og sprøytemønstre
  • Inkluderer hulromsbehandling
  • Behandlingstid: 1 dag

Mercasol antirust

Spesielt utviklet for nordiske forhold


Markedslederen i kampen mot rust og tilhørende verditap, verkstedskostnader og sterkt redusert trafikksikkerhet.

Mercasol Antirust er Norsk Antirustforenings markedsledende understellsbehandling, som er utviklet for å effektivt forebygge rustangrep. Vi går grundig til verks ved å demontere og vaske understellet nøye, før vi påfører selve antirustmiddelet. Deretter legger vi et tykt slitebelegg som gir et solid lag med beskyttelse. For tilfeller der det allerede har oppstått rustangrep, tilbyr vi også sandblåsing for å sikre en effektiv og holdbar behandling. Med Mercasol Antirust får du en pålitelig beskyttelse som varer.

  • Utføres hvert tredje år
  • Opptil 15 års garanti
  • Godkjente midler og sprøytemønstre
  • Inkluderer hulromsbehandling
  • Behandlingstid: 3-5 dager

Du kan stole på fagfolk med lang erfaring – vi har også godkjenning for hybrid- og elbiler.