Det viktigste du kan gjøre for bilen

Antirust

Våre ansatte er oppdatert på nye teknikker og nye produkter. Vår erfaring er din trygghet.

Det tøffe norske klimaet og veimiljøet fører til at selv helt nye biler er ekstra utsatt for rustangrep.

Rust skaper årlig skader for store summer i den norske bilparken. Løsningen er en ekstra rustbeskyttelse med en god understellsbehandling. Vi utfører også sandblåsing på eldre biler for best mulig fjerning av rust før en behandling.

​Klima og veimiljø varierer stort i ulike deler av verden, og produsentene lager ikke nødvendigvis biler som er spesielt godt egnet til å tåle det nordiske veimiljøet over tid. Store temperatursvinginger, fukt og utstrakt bruk av veisalt øker faren dramatisk for rustangrep. Det er nettopp derfor det er lurt å la oss gi bilen din en ekstra rustbeskyttelse, slik at den er bedre skikket for nordiske kjøreforhold.

​Nye biler blir ofte behandlet når de kommer til Norge, og du må selv sørge for videre behandling. Mange av disse må følges opp i løpet av 1-2 år for å opprettholde garantien. Denne behandlingen er i tillegg ikke fullstendig, devs. fjerning av skjermer, innerskjermer og deksler. For å oppnå full beskyttelse må dette gjøres.

​Er du i tvil, kom innom oss så tar vi en sjekk for deg – helt gratis!

Kepler er også medlem av Norsk Antirustforening, for din sikkerhets skyld.
 

Mercasol antirust

Spesielt utviklet for nordiske forhold

Mercasol antirustbehandling er markedsledende i kampen mot rust og tilhørende verditap, verkstedskostnader og sterkt redusert trafikksikkerhet.

Med understellsbehandling fra Mercasol gir vi din bil maksimal beskyttelse mot veisalt og rustangrep. Du kan stole på fagfolk – vi har også godkjenning for hybrid- og elbiler.

Bestille time    X
    CONTACT US