En ren bil er en bil som varer lenger

Bilpleie

Ren bil gir ren eierglede

Utvendig vask

Rent karosseri og motorrom


Vi tilbyr skånsom og effektiv utvendig vask for din bil. Vi bruker miljøvennlige og godkjente produkter som er skånsomme mot både bilen og naturen. Velg utvendig vask for en skinnende ren bil, utført med omtanke for både bilen og omgivelsene. Vi utfører også motorvask. 

Polering

Ikke bare blank bil


Polering av lakk er en nødvendig prosess for å korrigere overflaten og fjerne små riper, merker og tegn på normal slitasje. Vi starter med en grundig vask av bilen og fjerner all forurensning fra overflaten. Deretter bruker vi tilpasset utstyr og produkter for å polere lakkens overflate, gjenopprette glansen og gi en jevn finish.

Polering forbedrer ikke bare utseendet på bilen din, men er viktig forarbeid i forkant av en lakkbeskyttelse. For tilfeller med større grad av slitasje tilbyr vi også lakkrens.

Evershine kontrollvask

For deg med keramisk lakkbeskyttelse


Evershine kontrollvask er den årlige etterbehandlingen som følger Evershine keramisk forsegling. Med fokus på grundighet utfører vi en omfattende vask av bilen, sliper ned forurensninger i lakken og påfører et nytt keramisk toppbelegg. Vi går også nøye over lakken og forseglingen for å kontrollere tilstanden og tar hånd om eventuelle småriper som har oppstått i løpet av året.

Med Evershine Kontrollvask sikrer vi at din bil opprettholder den optimale beskyttelsen og glansen, og at den ser like fin ut år etter år. Velg kontrollvask for å holde din bil i topp stand og bevare den keramiske forseglingen i lang tid.

Innvendig vask

Skinnende rent interiør gjort profesjonelt


Med innvendige vask tilbyr vi en nøye og skånsom rengjøring av bilens interiør. Vi fjerner smuss og lette flekker fra seter, tepper, dashbord og andre overflater, og etterlater bilen din frisk og ren. Vår miljøvennlige tilnærming sikrer at vi tar vare på både interiøret og naturen rundt oss. Velg vår tjeneste for en grundig, men likevel skånsom innvendig vask som gir en behagelig kjøreopplevelse.

Innvendig rens

Rent interiør med innvendig rens


Vår innvendige rens er spesielt utviklet for å håndtere mer krevende forhold. Med fokus på grundighet og skånsomhet, gir vi en omfattende rengjøring av tekstiler og overflater i bilens interiør. Flekker blir effektivt fjernet, og vi utfører også desinfisering for å skape sanitære forhold. Velg innvendig rens for en grundig behandling som tar hånd om selv de mest krevende rengjøringsbehovene og etterlater interiøret ditt rent og friskt.

Ta vare på interiøret med vår skinnbehandling.

Skinnbehandling

Forleng levetiden på skinninteriøret


Med skinnebehandling tilbyr vi en effektiv og skånsom behandling som forebygger sprekkdannelser og gir langvarig beskyttelse mot UV-stråling. Ved å bevare skinnet mykt og smidig, forlenger vi levetiden til setene og interiøret ditt. Denne behandlingen gjør også renholdet enklere, da smuss og flekker enkelt kan fjernes. Velg vår skinnebehandling for å holde skinnet i optimal stand og nyte et komfortabelt og stilig interiør.

Lakkrens

Nytt liv til slitt lakk


Lakkrens er løsningen når polering alene ikke er tilstrekkelig for å korrigere slitasje og merker i lakken. Vi benytter oss av en grundig prosess der vi sliper ned et tykkere lag av klarlakken for å komme ned til områder der ripene eller merkene sitter. Deretter polerer vi grundig i flere trinn for å oppnå en blank og jevn finish. Dette tilvalget er spesielt egnet for biler med betydelig slitasje i lakken.

Velg lakkrens for å gjenopprette og forbedre bilens utseende før påføring av lakkbeskyttelse.