En ren bil er en bil som varer lenger

Bilpleie

Ren bil gir ren eierglede

Utvendig vask

Rent karosseri og motorrom


Ren bil gir økt eierglede – få bilen vasket profesjonelt hos Kepler.

Utvendig vask av bilen er i tillegg viktig for vedlikehold og for å forebygge skader i lakken som skyldes ytre påkjenninger. Hos oss vasker vi bilen grundig og skånsomt for det beste resultatet.

Husk også vask av motorrom!

Polering

Ikke bare blank bil


Mange tror polering dreier seg om blank bil. Dette er langt fra sannheten, der polering innebærer korreksjon og beskyttelse av lakkerte overflater.

Forskjellig lakk krever forskjellig korrigering og behandling. Ved polering av din bil vil vi gjenopplive overflaten ved å fjerne oksidering, asfalt og bremsestøv. Vi fjerner også et tynt lag av den ytre klarlakken, hvor mesteparten av slitasjen forekommer. På denne måten får vi frem fersk og uberørt lakk.

Vi bruker aldri produkter med silikon eller olje for å dekke over slitasje, da effekten vil avta etter kort tid. Vi anbefaler at du også velger en beskyttelse for best mulig holdbarhet på din lakk.

Graden av polering avhenger av lakkens tilstand. Kepler har nødvendig erfaring og kunnskap for å finne den beste behandlingen for din bil. Kom innom for en gratis befaring!

Evershine kontrollvask

For deg med keramisk lakkbeskyttelse


En kontrollvask holder bilen blank og vasker bilen, fjerner asfalt og bremsestøv, og fyller opp med keramisk belegg. NB! Er bilen din slitt i lakken og trenger litt ekstra kjærlighet, anbefaler vi ripefjerning i tillegg. Da slipes det ytterste laget i klarlakken ned, før vi legger på nytt keramisk belegg. Riper som ligger ytterst i klarlakken vil bli fjernet. Har du dypere riper kreves som regel en annen behandling.

Innvendig vask

Skinnende rent interiør gjort profesjonelt


Et skinnende rent interiør er vel så viktig som utvendig vedlikehold – det er tross alt her du tilbringer tiden i bilen din. Vi har proffe midler til å takle enhver utfordring, og har redskap og erfaring til å komme til på steder de fleste ikke tenker på. Med en profesjonell vask av interiør og detaljer får du et resultat som minner om da bilen rullet ut fra fabrikken.

Ved ekstra krevende tilfeller tilbyr vi også seterens, skinnbehandling og komplett innvendig dyprens.

Se også vår Air Condition service og rens av klimaanlegg for et optimalt inneklima!

Nybilfølelsen

På Kepler har vi lang erfaring med klargjøring for bilforhandlere og import. Vi vet hvor viktige de små detaljene er, og hos oss får du garantert et proft resultat og følelsen av nybil. Dersom ditt interiør krever ytterligere behandlinger, kommer vi selvfølgelig med en anbefaling for deg.

Hold bilen ren og pen så holder den lenger. Og hva er vel bedre enn en nyvasket bil?

Resultat av en bruktbil som har fått behandlet interiøret hos oss

Skinnbehandling

Forleng levetiden på skinninteriøret


Få tilbake nybilfølelsen med behandling og impregnering av skinninteriør.

Jevnlig vedlikehold av skinn er viktig for levetiden på dine seter. Vi hjelper deg med å utføre jobben, eller du får både produkter og gode råd i vår butikk.

Vi anbefaler vedlikeholdprodukter for skinninteriør etter behandling hos oss, så du selv enkelt kan ta vare på de mest utsatte områdene med proffprodukter.

Ikke glem impregnering av seter og cab, for økt slitestyrke og motstandsdyktighet.